More is More Woman

More is More Woman

“Godnat og Godt nytår!"

Sådan lyder Lauras daglige putning af sine 3 piger. Hver dag kan være en ny start og en fest.

Jeg har været på besøg hos min dejlige veninde Laura Kloster Fyllgraf, der for mig i høj grad er en More is More Woman. En man kan inspireres af som menneske, som kvinde og en der kan give sit bud på, hvordan man kan leve et More is More liv, hvor man ikke behøver at være bange for hvad andre tænker. 

Efter eget udsagn kan andre opfatte hende som lidt “over-the-top”. Grinende fortæller hun, at flere har udtrykt, at hun må have udiagnosticeret ADHD. Hun har altid fyldt både i udtagelser og i bevægelser. Hun er højlydt og positiv - ikke én person kan være i tvivl om, at hun er entreret. Laura fortæller da også, hvordan hun gør en dyd ud af, at iscenesætte sin egen entre på arbejdet. “Så er jeg her” siger hun med et stort smil på læben imens hun viser, hvordan hun slår armene ud, som en anden cirkusdirektør, der skal præsentere aftenens store nummer. 

En entre som den kan helt sikkert opfattes som “for meget” af nogle, men en ting er sikkert - den bløder op på stemningen og kan være med til at bryde isen.

Tjek lige den entre:-D:

Til spørgsmålet om, hvorvidt hun er bevidst omkring, hvordan andre opfatter hende, svarer hun, at hun er bevidst omkring det, men er fuldkommen ligeglad med, hvad andre måtte tænke om det. 

“Hvis folk har brug for at putte mig i en kasse, må de gerne gøre det - for det er jo en fed kasse at være i.”

For Laura er det vigtigt at hun selv og folk omkring hende er glade. Hun gør en dyd ud af, at skabe energi og positivitet i hverdagen. 

Som veninde ved jeg selvfølgelig, at dette skal tages med et gran salt. Er man sur en dag, kan hun selvfølgelig sagtens klare det. Hos Laura  får længerevarende og generel negativt syn på tilværelsen dog ikke lov til at få plads.  

“Jeg vil ikke vil have negative mennesker i mit liv. De dræner mig for energi og det har jeg ikke brug for.

Farver er med til at skabe denne energi og positive indstilling i hverdagen. Laura, hendes mand og deres 3 piger er netop flyttet i et nyt hus, hvor der skal være knald på farverne. Flotte pastelfarvede møbler har allerede fundet pladsen i det store lyse køkkenalrum. 

Laura viser også stolt sin opbevaring af sine smykker. Hun har nemlig fået dem lagt i smukke, små og lyserøde kasser med låg. Det ser skønt ud og grunden til hendes stolthed, er at jeg altid har punket hende, for at lade smykkerne ligge ubeskyttet på badeværelset.

Hun er dog endnu ikke helt klar til, at lade æskerne flytte ud fra badeværelset.

 

Tip:

Opbevar ikke dine smykker på badeværelset eller i soveværelset. Opbevar desuden dine smykker i lufttæt beholder eller pose. Herudover skal du altid tage dinet smykker af, når du bader, dyrker sport og sover. På denne måde holder dine smykker sig smukkest i længst tid. 

Øreringe

Laura arbejder som akutsygeplejerske og kan derfor ikke bære store smykker på jobbet. Øreringe må hun gerne bære og hun gør derfor lidt ud af, at finde nogle sjove og farverige øreringe. Yndlingsøreringene er “Lemon hoop, Kiss, Flower Ying Yang, forskellige dont øreringe og selvfølgelig color loops, som en af More is More kundernes favoritter. Efter længere tid med udsolgt er der netop fyldt op med dem på webshoppen. 

Øreringene mikser hun på kryds og tværs efter humør. Hun skiller også ofte sæt ad og sætter dem sammen med andre øreringene, for at skabe sin egen stil og udtryk.

Her finder du Lemon Hoop, Color Hoop, Flower Ying Yang

Armbånd

Når Laura har fri bærer hun både halskæder og armbånd. Bla. End of the Rainbow Armbåndet, som jeg tænker er det ultimative symbol på Laura. Farverig og som en regnbue der altid titter smukt og glad frem efter stormen og regnvejret. Sådan er Laura også som veninde i mit liv og vi har faktisk begge fået en veninde tatovering med en regnbue, for at symbolisere dette.

Laura - More is More

Her finder du End of the Rainbow armbånd

Halskæder

Strawberry Mojito som efter Lauras udsagn er lige til at spise og Guardian Angel halskæden er Lauras favoritter. Halskæden med retroenglen minder Laura om tiden med glansbilleder og hun forestiller sig at den giver hende lidt beskyttelse, når hun bærer den.

 

Find Guardian Angel halskæde her

Ikke bare smykkerne er farver og glimmer hos Laura. Det farverige tøj kæmper om opmærksomheden, når man kigger på Lauras tøjstativer. Selv skoene er selvfølgelig med glimmer:

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.