Sådan kan du blive mere farverig

Sådan kan du blive mere farverig

Har du også svært ved at kaste dig ud i regnbuens farver fra top til tå?

For mange er det grænseoverskridende at skifte det sort-hvide outfit ud med lidt gladere farver. Når man står med valget imellem den sorte strik eller den mønstrede cardigan i de vilde farver; imellem de sorte bukser og de stribede, ja så kan det være at modet glipper. Mange frygter for, hvad andre vil tænke - vil nogen syntes man ligner en falleret cirkus klovn eller en russisk linedanser på coke?

Oftest foregår det hele i dit eget hoved. Det er din egen forestilling om hvad andre syntes om dig, men det er som regel ikke sådan folk opfatter dig. De fleste bliver glade af at se på farver. Alt hvad vi syntes er smukt her i livet er i smukke farver - en sommerfugl, en regnbue, blomster, blå himmel, turkisgrønt vand osv. osv.

Børn, der endnu ikke er fanget i frygten for, hvad andre tænker ville som regel aldrig vælge sort, hvid eller grå som deres ynglingsfarve. Det vil du nok heller ikke, hvis du mærker efter. Verden er ikke sort-hvid og det er du jo heller ikke.

Flere og flere kvinder finder glæde i at udtrykke deres personlighed igennem deres, hår, tøj og smykker.

Er det svært med farver, så start i det små. Ved at tilføje farverige accessories kan du nemt og enkelt give dit outfit en smule farve. 

Hårpynt med farve er nok den nemmeste måde at komme i gang med farverne på. En smuk sommerfugl til håret er perfekt til dig, der gerne vil prøve kræfter med en smule mere farve.  

Butterfly Hårklemme 149 kr.

En enkelt lille ring med et lille hint af cirkus, kan gøre de fleste glade.

Cirkus Ring 299 kr.

Farverige øreringe kan også give et fint lille farvestrejf. Vælg din ynglingsfarve blandt de skønne daisy hoops eller et par smukke color hoops, der kan vendes, så de får forskellige farver yderst.

 

Daisy Color Hoops 349 kr. & Color Hoops 249 kr. 

I det hele taget er der et hav af farvede øreringe at vælge imellem på webshoppen. Sjove med små vedhæng eller klassiske hoops i lækre farver. Den skønne turkise farve på Skywalker øreringene er uimodståelig og vil også se smuk ud, hvadenten du er hoppet i farvet tøj eller ej.

 

Color Dot 299 kr. & Neon Heart 399 kr.  & Skywalker 299 kr.

Et armbånd med et lille strejf af farve, kan også være en god begyndelse på din farverejse. Tranquility armbåndet har med sit lille vedhæng med både Angelit og Jade, der kan give ro, lige netop så meget/lidt farve at de fleste tør være med. 

 

Tranquility 399 kr. 

Endnu et armbånd der ikke er for vildt, selvom det er farverigt, er de populære taknemmelighedsarmbånd. De er virkelig nemme at style. Brug det alene, sæt dem sammen med dine andre armbånd og lad det blive det lille farveboost i din armbåndstack eller brug flere taknemmelighedsarmbånd sammen. Vær ikke bange for at bruge nogle sammen, der ikke umiddelbart matcher i farve.

Taknemmelighed 199 kr. 

Er du mere modig, kan du gå skridtet videre og tilføje et større armbånd i flere farver. Her er vist nogle af de farvede armbånd, men du kan sagtens finde flere på webshoppen og deriblandt også nogle der er endnu vildere:-)

 

Jelly Ring 149 kr.  & Natural Stone (Harmony) 549 kr.

End of the Rainbow 349 kr. 

Sidste step for de modigste er en lækker farverig halskæde. Vælger du en ensfarvet er den muligvis nemmere at style, men er dit tøj alligevel ikke meget farverigt, kan du med fordel vælge en med flere farver.

 

Rainbow Heart 649 kr. & Look for the Rainbow 1199 kr.

 

Recyckled Rose 1499 kr. & Natural Stone (Mix) 1699 kr.  

Rainbow Gems 1995 kr. 

Du vil snart mærke, hvordan du er med til at sprede glæde og smil til folk omkring dig. Måske begynder du endda at få nogle skønne komplimenter over de dejlige farver.  Selvom vi ikke skal styres af hvad andre tænker, må man jo gerne sole sig i de komplimenter man får:-)

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.