15. marts - International Forbrugerdag

15. marts - International Forbrugerdag

Nu tænker du måske nok at More is More handler om overforbrug. Det er ikke det der er meningen. More is More handler ikke om at overforbruge og købe mere end man bruger, men derimod om at bruge alt det man køber - og gerne på samme tid. Hvorfor ikke bruge flere af dine halskæder eller flere af dine armbånd på samme tid. Ved at bruge dem på kryds og tværs, kan du ændre udtryk og få mere ud af dine smykker.

 

More is More handler også om statement - et statement om selvværd og selvelskelse. Om at man skal turde være sig selv og give/vise mere af sig selv. Jo mere man giver jo mere får man også tilbage fra omverdenen. Det handler om selvværd, integritet og om at stå ved hvem man er. Man skal turde gøre det man vil og vise hvem man er indeni. Give More Get More.

Lad dine smykker afspejle hvem du er. Du kan også bruge dine smykker til at lade dig blive den du gerne vil være. Det er almindeligt kendt at forskellige farver skaber forskellige følelser og de fleste bliver glade af at se på farver.

 

Hvis du vil finde inspiration fra andre spændende kvinder kan du også læse More is More Woman blogopslagene, hvor jeg besøger og interviewer interessante kvinder, der netop tager de valg de ønsker og tør vise hvem de er.

 

 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.