8. marts - Kvindernes kampdag

8. marts - Kvindernes kampdag

Hvis du er på instagram så se med, når jeg gæster en tirsdagslive den 8. marts kl. 20.00 hos Lahmekommunikation i anledning af kvindernes kampdag.

Den 8. marts er det kvindernes internationale kampdag. Det betyder at man verden over fejrer kvinder og hylder deres rettigheder. Kampdagen blev afholdt allerede i 1911 og dengang var der selvfølgelig lidt mere at kæmpe for mht. rettigheder, hvis man var kvinde. 

Jeg har selv arbejdet med kvalitet i pharmabranchen og her må jeg jo bare sige, at kvinderne har overtaget:-D. Jeg er også opdraget, primært af min far, som i højeste grad altid har lært mig, at man kan hvad man vil og at man skal kæmpe for det man vil. Jeg opdagede aldrig at der var forskel på mænd og kvinder. Derfor har jeg som sådan ikke noget at kæmpe for - eller har jeg?

Jeg syntes ofte at vi kvinder bliver målt og vejet - ofte af hinanden. Hvad kan man, hvad burde man, hvordan ser man ud, hvad vælger man at tage på osv. De fleste har meninger om andre mennesker, men det er som om vi kvinder ofte tænker at det er ok at udtrykke os højlydt og fordomsfuldt om andre kvinder. Måske er vi kvinder faktisk værre mod kvinder end mændende er..

Vi burde jo faktisk holde sammen og løfte hinanden. Vi burde spejle os i hinanden og glæde os over vores forskelligheder. vi burde lære af hinanden. Kopiere det vi kan bruge og lade resten ligge. Måske endda glæde os over, at andre sætter pris på det vi ikke selv gør. Hvor ville det være kedeligt, hvis alle var ens.

More is More handler for mig om at turde give mere af sig selv, for på den måde får man også mere tilbage fra andre. Det handler om selvværd og om at turde være sig selv. At turde gå klædt som man ønsker og så må naboen tænke tivoli, hvis det er det hun gør. Måske længes hun selv efter at komme i tivoli og turde springe ud i alle forlystelserne. 

De fleste af de ting vi elsker her i livet har skønne farver. Hvorfor skal du ikke være en af disse skønne farverige sager?

Tag dine veninder under armen, støt hinanden i at være dem i ønsker og fejr det festlige liv sammen. Tag kampen op med janteloven og kæmp for at være den du har lyst til at være.

Herunder ser du et lille udvalg af smykker, der er skabt til at give dig noget girlpower:

 

Power stone armbånd.                        All Breasts Are Equal Halskæder.

 

Believe in Yourself.                              You Are Armbånd.

 

Pink Attitude.                                       Live Loud.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.