More is More Woman

More is More Woman

En snak om smykker og symboler med en farveglad præst.

Min genbo, Sara, er præst. Jeg kommer aldrig selv i kirken og har altid haft fordomme om, at præster skal være kedelige og grå.

Efter jeg mødte Sara, må jeg sige at denne fordom er gjort til skamme. Hun er indbegrebet af liv og glade dage. Hun er smilende og farverig, som kun ganske få. Altid super smart og med til vejfesterne med både øl og glimmer negle.

Jeg har spurgt Sara om hun vil være More is More Woman og tage en snak med mig omkring det at være præst, farverig og de fordomme og normer man møder. I kraft af hendes virke som præst, syntes jeg også det kunne være fedt at høre hendes mening omkring smykker med symboler. Hun sagde heldigvis glædestrålende ja:-).

Sara fortæller at hun i starten af sin karriere følte hun skulle bevise sit værd og autoritet på jobbet. Selvom hun var klar over, at hun inderst inde var god til det hun lavede, fik hun ofte kommentaren “er du ikke lidt ung”. Dette tror jeg vi alle kender (altså da vi var yngre;-P) og jeg kan egentlig godt blive lidt harm over at tænkte på det. Gad vide om mænd også hører sådanne kommentarer eller om de kun er forbeholdt unge piger, der sikkert ikke har styr på andet end tv-serier og tøj. En fordom der virkelig burde pakkes langt væk. En ung kvinde burde jo egentlig kunne se ud som det passer hende og stadig blive taget seriøst.

Nu har Sara jo efterhånden været præst i en del år og har fundet en indre ro, der kan være beundringsværdig. Hun går klædt som det passer hende selv, men tænker selvfølgelig stadig over at skulle passe ind i den sammenhæng hun optræder i.

Farver bruger Sara både til at afspejle sit gode humør, men også til at løfte humøret og energien, på de mere trælse dage. Når hun bærer farver, spræl og sjove smykker de dage, hvor humøret ikke har været i top i starten af dagen, mærker hun, at humøret stiger som dagen skrider frem og folks dejlige kommentarer omkring de glade farver og smykker tikker ind.

Store farvede papegøjer og pandebånd er nogle af de skønne farverige favoritter fra More is More.

 

Selv om Sara er præst bærer hun stort set aldrig et smykke med et kors. Hun har dog stor tro på at symboler, hvad enten man er troende eller ej, kan være med til at give grounding, kropslighed og styrke til at komme igennem forskellige situationer. At vi med symboler kan blive mindet om, at vi er stærke og i stand til det der kræves. 

I svære situationer bærer Sara en halskæde lavet fra sin mors vielsesring. Sara mistede sin mor som 16-årig og har selvfølgelig i mange situationer stadig haft brug for sin mors støtte. Med halskæden føler Sara, at hun får denne støtte, så hun med sin mors kæde ved brystet kan besejre selv de mest triste, trælse og grå situationer.

Hos More is More kan du finde symbolske smykker, der kan give dig en lille påmindelse om at du er stærk, at du skal huske at spise grønt, at en skytsengel passer på dig, at du skal huske at kigge efter regnbuen på de grå dage og at du skal lave sød lemonade når livet giver dig sure citroner.

 

When life gives you lemons halskæde and Rainbow Gems Armbånd

 

Power Stone Armbånd og Look for The Rainbow Halskæde

 

Rainbow Gems Halskæde og Guardian Angel Halskæde

Get your greens og Tarot halskæde

 

 

 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.